محدودیت تردد بین شهری تا کی ادامه دارد؟-راهبرد معاصر

محدودیت تردد بین شهری تا کی ادامه دارد؟

محدودیت تردد بین شهری تا کی ادامه دارد؟ این سوالی است که این روزها ذهن بسیاری از هم وطنان را به خود مشغول کرده است. در ادامه جزئیات بیشتر از محدودیت های تردد بین شهرها که همچنان اعمال می شود را در زیر بخوانید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 12
کد خبر: ۷۰۱۰۹
تعداد نظرات: ۵ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ محدودیت تردد بین شهری تا کی ادامه دارد و چه زمانی هم وطنان می توانند بین شهرها تردد کنند؟ پاسخ ین سوال را از مسئولین پیگیر شدیم. در ادامه جزئیات محدودیت تردد بین شهری را بررسی کردیم. محدودیت های تردد بین شهرها در پی بالارفتن آمار کرونا در کشور ایجاد شد و جریمه های سنگین برای عدم رعایت محدودیت های تردد در کشور در نظر گرفته شد.

 

در این میان کسانی که مجبور به تردد در شهرهای نارنجی و قرمز باشند و پلاک خودرویشان با شهر مورد نظر متفاوت باشد باید با مراجعه به فرمانداری ها نسبت به اخذ مجوز تردد بین استانی اقدام کنند.

 

هنوز زمانی برای پایان طرح ممنوعیت تردد بین استان ها اعلام نشده است و تمامی قوانین منع تردد در شهرهای نارنجی و قرمز با پلاک غیربومی ممنوع برقرار است. همچنین طرح منع تردد شبانه نیز تا بهتر شدن اوضاع کرونایی ادامه دارد.

 

 نخستین روز آذرماه، زمانی که ستاد ملی مبارزه با کرونا به ریاست رئیس جمهور کشورمان تشکیل جلسه داد، چند ساعت از شروع طرح جدید محدودیت‌های کرونایی در کشورمان می‌گذشت؛ طرحی که هدف از اجرایش، کاهش سرعت شیوع ویروس کرونا و بیماری کووید ۱۹ در کشورمان بود که روز به روز ابعاد هولناک تری می‌یافت و رکوردشکنی می‌کرد.

 

بر اساس این طرح، تردد بین شهری در کل کشور ممنوع شد، شهر‌ها به سه گروه قرمز، نارنجی و زرد تقسیم شدند و بسته به این دسته بندی، تعطیلی‌هایی در دستور کار قرار گرفت و منع تردد شبانه به اجرا درآمد و بسیاری از مشاغل ملزم به تعطیلی شدند. سلسله اقداماتی که به فاصله چند روز، دستخوش تغییراتی شده و به نوعی به روز شدند و تا به امروز ادامه یافته اند.

 

 

هنوز زمان پایان اعلام طرح محدودیت های تردد بین استانی اعلام نشده است و چنانچه تردد غیر مجاز انجام شودتوسط ماموران پلیس راهور و دوربین ها کنترل و اعمال قانون می شود.

 

پس تکلیف چیست؟ آیا قرار است تعطیلات کرونایی ادامه بیاید، آن هم در شرایطی که می‌دانیم معاش بسیاری از مردم تحت الشعاع قرار می‌گیرد و همین نکته کلیدی، یگانه استدلال مسئولان در ماه‌های ابتدایی شیوع ویروس در کشورمان برای پرهیز از اعلام وضعیت قرنطینه کامل و اعمال لاک‌داون (Lockdown) بود. خاصه وقتی می‌دانیم که کرونا فعلا رفتنی نیست و چه بسا خیلی بیشتر از یک سال دیگر با آن دست به گریبان باشیم!
 

تامل در این دست سوالات کافی است تا دریابیم که تمدید محدودیت‌های کرونایی به شیوه فعلی، احتمالا رخ نخواهد داد، اما این به معنی پایان یافتن همه محدودیت‌های به اجرا درآمده هم نخواهد بود، به این معنی که احتمالا منع تردد بین شهری تمدید خواهد شد و اقداماتی مانند تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها هم تداوم خواهند یافت و آموزش، تنها به واسطه فضای مجازی ادامه پیدا می‌کند.
 

این دست محدودیت‌ها مشابه اقداماتی است که در برخی کشور‌های اروپایی در دستور کار قرار دارد و یادآوری همین نکته کافی است تا حدس بزنیم که دیگر محدودیت‌های کرونایی در کشورمان نیز به شکلی مشابه در دستور کار قرار خواهد گرفت؛ از تداوم تعطیلی استخرها، سالن ها، تالار‌ها و دیگر اماکنی که احتمال شیوع ویروس را افزایش می‌دهند تا منع هرگونه دورهمی و تجمع و البته محدودسازی ساعت کاری مشاغل در هر روز، که مدتی است در کشورمان اجرا می‌شود.
 

بنابراین، احتمالا منع تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ در شهر‌های قرمز تمدید خواهد شد و مغازه داران و کسبه هم مجبور خواهند بود که ساعت ۱۸ هر روز، به کار خود پایان دهند. اقدامی که با انتقادات زیادی در کشورمان مواجه شده بود، اما در چندین کشور در دستور کار قرار گرفته و نتایج مثبتش از جمله کاهش تردد‌ها قابل انکار نیست، همان گونه که نتیجه کاهش حضور کارمندان در ادارات و افزایش سقف تراکنش‌های آنلاین بانکی در ایران در کاهش شیوع بیماری محسوس بود و هست.
 
 
 
 

تداوم منع تردد در سطح کشور

 

بدین ترتیب پاسخ احتمالی مسئولان کشورمان به این سوال را می‌شود این گونه جمع بندی کرد؛ تداوم منع تردد در سطح کشور، تداوم منع تردد شبانه در شهر‌های قرمز، آغاز به کار اغلب مشاغل با اعمال محدودیت ساعت کاری و تداوم طرح‌هایی مانند کاهش حضور کارمندان در ادارات که مثل این دو هفته اخیر، شامل همه ادارات نخواهد شد و محدود به دایره ادارات دولتی خواهد ماند. نکاتی که احتمالا در آخرین روز طرح محدودیت‌های فعلی یعنی جمعه به اطلاع عموم خواهد رسید!
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مجتبی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۲
0
0
دولت تدبیر و امید روحانی در نهایت بی تدبیری و نامیدی
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۲
0
0
لطفا مسئولان ترتیبی دهند که امکان تردد بین استانی برای خودروی تک سرنشین فراهم باشد تا بتوان به امور ضروری رسیدگی نمود. هیچ شخصی بدون خانواده و به صورت تک سرنشین برای تفریح به مسافرت نمیره بلکه سفر میکنه که به امور ضروری برسه.
درسته امکان سفر با وسایل نقلیه عمومی فراهمه ولی به شخصه جرات نمیکنم در این ایام کرونایی به مدت 7 ساعت در فضای سربسته اتوبوس و قطار قرار بگیرم که احتمال ابتلا رو دوچندان میکنه.
علی چراغبیگی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۳
0
0
به نظر من بستن جاده ها هیچ تاثیری ندارد فقط بستن اماکن عمومی میتواند به شکست دادن کرونا کمک بسیاری بکند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۴
0
0
حق ندارید کارهای ابران در این ارتباط را با اروپا مقایسه نمایید. آیا اقدامات مفید دولتهای اروپایی و آمریکا و حتی بسیاری از کشورهای جهان سوم را که در زمبنه بهبود وضعیت معیشت مردم انجام گرفته اند که در ایران از اندکی از آنها نیز خبری نیست در نظر میگیرید؟!!!!!
زیرساختها و امکانات آن کشورها کجا و ایران کجا؟!!!!!
ای کاش برای حرف زدن هم مالیات وضع میشد آن وقت در رسانه ها شاهد حرف مفت نبودیم!!!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۲
0
0
چرافقط پوشاک دستفروشان بایدتعطیل شوندازکجااجاره مغازه روبدن خرج خونه وغیره این چه قانونیه کرونابراکارمنداخوب شده کرایه شون ماه بماه واریزمیشه مشاغل ازادفقط بایدۻررکروناروبدن.معیشتی صدتومن هم به یک عده خاص تعلق گرفت .قانون جنگله
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار